Moș Crăciun pe Bicicletă

Imagini

Informații

Data: 22 Decembrie 2019, 12:00 Duminică

Descriere

Iasi Club De Biciclete Team, inspirat de Clubul de Ciclism Bârlad, vă invită duminică 22 decembrie la ora 12, cu plecare din Piața Unirii, la un eveniment plăcut cu participare liberă și gratuită.

Evenimentul se desfășoară pe parcursul a trei ore, timp în care ne vom plimba prin cele mai importante zone ale orașului Iași (Piața Unirii, Ștefan cel Mare, Tătărași, Piața Voievozilor) și vom împărți bomboane și fructe copiilor ce îi vom întâlni.
Costumația de Moș Crăciun obligatorie și bicicleta bineînțeles.

Va așteptăm în număr cat mai mare!

Cei ce doresc să susțină această campanie cu dulciuri și fructe, îi rugăm să vină alături de noi!
Rugăm dacă cunoaște-ți familii cu număr mare de copii, vă rugăm să veniți cu informații.
ATENȚIE: Suntem doar simpli oamenii și încercăm să ne adresăm copiilor simpli!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?